Hozzávalók:
Tofu
fokhagyma
só
szójaszósz
olaj vagy vegán pecsenyezsír
A füstölt tofut apró kockákra vágjuk, minél kisebb, annál jobb. A kockákat nagyon sós és nagyon fokhagymás vízbe tesszük, amibe még 1-2 ek. szójaszószt is keverünk. Állni hagyjuk legalább 20 percig, de minél tovább, annál jobb, majd alaposan lecsöpögtetjük és olajon ropogósra sütjük. Még finomabb, ha olaj helyett vegán pecsenyezsíron sütjük meg.
Én saláta tetejére szórtam, de carbonaraban is remek.
A kép innen.
Pirított tofuszalonnakocka
tagek:
bacon
,
étel
,
fokhagyma
,
kaja
,
pecsenyezsír
,
recept
,
saláta
,
szalonna
,
szója
,
szójaszósz
,
tofu
,
vegán
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése
(
Atom
)
Nincsenek megjegyzések :
Megjegyzés küldése