3 nagy paradicsom
kb. 5 dkg. (1-2 szelet) párolt padlizsán (kihagyható)
200 g hántolt napraforgómag (sótlan)
sok (friss) bazsalikom, petrezselyem, rozmaring
rukkolalevelek (kihagyható)
só
A paradicsomot botmixerrel leturmixoljuk, majd sűrű szűrő segítségével lecsöpögtetjük a fölösleges levet egy tálba. A lecsöpögtetett masszához adjuk a többi összetevőt, és tovább turmixoljuk, amíg teljesen krémes állagú nem lesz. A nedvességet a paradicsom levéből pótolhatjuk.
Szendvicsen vagy főtt tésztán is remek!
Provance-i szendvicskrém vagy tésztaszósz
tagek:
étel
,
kaja
,
napraforgó
,
paradicsom
,
provance
,
recept
,
szendvicskrém
,
tésztaszósz
,
vegán
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése
(
Atom
)
Nincsenek megjegyzések :
Megjegyzés küldése